Παίζω με τα γράμματα, μαθαίνω το όνομά μου

Πρωτεύουσα σημασία στο Νηπιαγωγείο έχει να μάθουμε το όνομά μας.Να το γράφουμε αλλά και να το ξεχωρίζουμε μεταξύ άλλων Download the flower light. Έτσι λοιπόν…

Σχηματίσαμε το όνομά μας με πλαστελίνη.

Κόψαμε τα γράμματα από την καρτέλα των ονομάτων μας και προσπαθήσαμε να τα κολλήσουμε στη  σωστή σειρά Download Shinhan Selight.

Συλλαβίσαμε το όνομά μας και προσπαθήσαμε να αναγνωρίσουμε και να διακρίνουμε  τα φωνήματα που το αποτελούν .Στη συνέχεια βγήκαμε στην αυλή και ανεβήκαμε τα σκαλοπάτια της σκάλας συλλαβίζοντας ταυτόχρονα το όνομά μας Download the Galaxy Note 2 firmware. (Φώνημα και σκαλοπάτι).

 

Φτιάξαμε έναν πίνακα διπλής εισόδου.Παρατηρήσαμε τα ονόματά μας και βγάλαμε μαθηματικά συμπεράσματα 미스터 리.

Κάναμε το όνομά μας δρόμο.Τα αρχικά μας έγιναν αυτοκινητόδρομοι, και με τα αυτοκινητάκια κάναμε διαδρομές επάνω τους 다큐세상.

   

  

Εκτυπώσαμε τους παρακάτω κύκλους 대성마이맥 모바일. Επιλέξαμε τόσους όσα είναι τα γράμματα στο όνομά μας, προσθέτονρας κι έναν ακόμη για το κεφάλι της σαρανταποδαρούσας 우분투 한글. .Αφού τους κόψαμε, τους κόλλησε στη σειρά, ζωγραφίσαμε αρχικά το κεφάλι και γράψαμε διαδοχικά σε κάθε κύκλο τα γράμματα του ονόματός μας Download the hymn lyrics.

23  

Τα σχόλια είναι κλειστά.